הפעל נגישות לקוראי מסךנגישותדלג לתוכן מרכזי

אודות

עיריית רעננה באמצעות המחלקה לנוער וצעירים, רואה את אוכלוסיית התושבים הצעירים כנדבך משמעותי, חיוני ובסיס איתן לכינונה של עיר מתקדמת, צעירה, מתפתחת וחזקה.
מחקרים בעולם הגדירו אוכלוסיה צעירה, גילאי 18-35.

צעיר/ה המשתחרר/ת מן הצבא נמצא/ת לראשונה בחייו/ה ללא מסגרת תומכת באופן פורמאלי, זו תקופה מבלבלת המלווה בחששות כאשר דווקא בתקופה זו הוא או היא נדרש/ת לקבל החלטות לגבי עתידו/ה המקצועי האישי והחברתי.

תקופה זו מהווה צומת בין עולם הנעורים לחברה הבוגרת (השלמת לימודים, השתלבות בעולם התעסוקה, מציאת בן/בת זוג והקמת משפחה)
ומזמנת התמודדות עם אתגרים לימודיים, תעסוקתיים וחומריים לצד אתגרים פסיכולוגים וחברתים.
בעידן הנוכחי מגוון האפשרויות הרחב מעמיד את הצעירים בפני תהליך סינון מאתגר יותר, אנו במתחם הצעירים נשמח לעזור לכם/ן למצוא את הכיוון הנכון עבורכם/ן.

חזון

תחום הצעירים ישמש בסיס חברתי, תרבותי, הכוונתי וייעוצי עבור קהל החיילים/ות, המשוחררים/ות ובנות שירות לאומי, סטודנטים/ות, רווקים/ות, נשואים/ות והורים צעירים.
אנו במתחם הצעירים, נאפשר פיתוח אישי וחברתי תוך במתן ביטוי ומימוש הפוטנציאל האישי והקהילתי של כלל הצעירים תושבי העיר רעננה,
זאת מתוך מגמה ליצור קהילה משמעותית של צעירים המעורבים באופן פעיל בחיי החברה הכלכלה והתרבות שבעיר.

מרכז הצעירים ישמש כתובת לצעירים לצורך קבלת מענה שוטף ועדכני לכל צרכיהם/ן, להוות עבורם/ן במה ולעזור בקליטת עלייה.
תחום הצעירים שם לו למטרה להעלות את המוטיבציה של צעירי העיר להישאר ולהקים בית ומשפחה ברעננה, כמו כן אנו שואפים לפתח מנהיגות ומעורבות חברתית של צעירי העיר.

איפה אנחנו

כתובת: החרושת 27, א.ת. רעננה.

שעות פעילות:

קבלת קהל בימים א' - ה', בין השעות 8:30 - 13:00.

מענה טלפוני בימים א'-ה', בין השעות 8:30 - 15:00.

טלפון: 09-7738968, 09-7998450

דוא"לtzeirimraanana@gmail.com