תלמידי בית הספר "שקד" רעננה ו"אלמג'ד" טירה נהנו מיום ספורט

יום הספורט הינו נדבך נוסף ממכלול הפעילות המתקיימת לאורך כל השנה בין שני בתי הספר בהובלת צוותי החינוך והנהגות ההורים, כחלק מהרצון בקירוב לבבות והידברות בין שתי הקהילות

פורסם:  28/03/2017

כמיטב המסורת העירונית, גם השנה התקיים ברעננה, (יום ב' 27.3.17)  יום ספורט משותף לכ- 400 תלמידים בכיתות ה'-ו' מבית הספר "אלמג'ד" בטירה ובית ספר "שקד" מרעננה.

יום הספורט, שנערך השנה במגרשי הספורטק רעננה, התקיים בסימן יום המעשים הטובים החל השבוע, במעמד ראש עיריית רעננה, זאב בילסקי, ובנוכחותם של פארוק עמרור, ראש המכון היהודי ערבי, הפעיל בקידום היחסים בין הקהילות, מנהלי בתי הספר שקד ואלמג'ד אסנת שניידר וחוסיין מסראוה, רון סגל, יו"ר הנהגת ההורים בעיר, ודודי גולדגלאס, בעלה של כרמלה גולדגלאס ז"ל מנהלת בית הספר שקד שהלכה לעולמה לפני שנתיים.

האירוע החווייתי הינו נדבך נוסף במכלול הפעילות המשותפת המתקיימת בין שני בתי הספר לאורך השנה, בהובלת צוותי החינוך והנהגות ההורים, מתוך רצון להביא להידברות ולקירוב הלבבות בין שתי הקהילות.

יום הספורט כלל שורת פעילויות ספורטיביות בקבוצות מעורבות לשני בתי הספר, בהן משחקי כדורגל, כדורסל, מחניים ועוד. התלמידים, שהגיעו לבושים כולם בחולצות "יום המעשים הטובים", נהנו מהחוויה הספורטיבית הייחודית של האירוע שנערך באווירה נעימה  לצלילי מוסיקה קצבית. בסיום האירוע הוענקו מדליות השתתפות לכל התלמידים, שהביעו את ציפייתם לפעילות המשותפת הבאה.

ראש עיריית רעננה, זאב בילסקי, ברך את המשתתפים: "אני גאה בכם שנטלתם חלק ביום חשוב זה. כולנו, יהודים וערבים, חיים בארץ הזאת ואנחנו חייבים לחנך מגיל צעיר לסבלנות וסובלנות. זו הדרך היחידה".

בתמונה:  ראש העירייה עם קבוצות "סבלנות" ו"כבוד" מנצחות טורניר הכדורגל ביום הספורט.