רעננה חגגה פורים!

אלפים מתושבי העיר נהנו משלל אירועי החג ובמרכזם העדלאידע הקהילתית
שהתקיימה בסימן 95 שנה לרעננה!

פורסם:  08/03/2017

אלפים מתושבי רעננה נהנו לאורך חג הפורים משלל אירועים ופעילויות לכל המשפחה שהתקיימו בעיר, בשלל מוקדים ולכל הגילאים.

את האירועים פתחה תהלוכת העדלאידע הקהילתית שהתקיימה ביום ד' האחרון (8.3.17), בסימן 95 שנה לרעננה ובהשתתפות  למעלה מעשרת אלפים מתושבי העיר, קטנים כגדולים, תלמידים לצד עובדי חברות הייטק, בתי ספר למחול ועוד, בהובלת ראש העירייה זאב בילסקי, שהפתיע בתחפושת של סמי הכבאי כשהוא נוסע על כבאית משנות ה- 50, ועמו סגניו וחברי מועצת העיר.

עוד נהנו התושבים מהפנינג פורים ייחודי סוחף ומצחיק במיוחד, שנערך בבוקרו של חג הפורים (יום א' 12.3.17) עם שלל הפעלות, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה בהן בובות ענק, משחקי קליעה למטרה נושאי פרסים, משחקי מולטימדיה וסימולטורים, מתקנים מתנפחים, שולחנות משחק, יצירה, קעקועים, בלוני צורות, הפעלות של המד"צים העירוניים וצוות בידור עירוני, הפעלות של תנועות הנוער וכן מההצגה "מחסן השטוזים של דתיה" מאת תיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער, בחגיגה של שירים, סיפורים והמון שטוזים!

במקביל התקיימו לאורך החג פעילויות לנוער ששיאן במסיבת רחוב סוחפת לנוער ברחבת בית יד לבנים (יום ו' 10.3.17) עם  D.J ספנז, ומפעילות במועדון המרתף שהיה פתוח להנאת בני הנוער לאורך החג. עוד נהנו התושבים משלל אירועים קהילתיים לחג בהובלת מדור התנדבות נוער ומאירוע קריאת מגילה באווירה מיוחדת לכל המשפחה.

בתמונות:
אירועי פורים בעיר: העדלאידע, מסיבת הרחוב לנוער ומההפנינג בפארק