מבצע ניקיון פחי העיר לפסח יצא לדרך!

השנה לראשונה ייהנו התושבים מעדכון אודות ניקיון הפח שברשותם במדבקה מיוחדת שתודבק על כל פח שנשטף

פורסם:  08/03/2017

כבכל שנה, גם השנה יצא אגף חזות העיר בהובלתה של סגנית ומ"מ ראש העירייה עו"ד סימה פרי, במבצע ניקיון יסודי של כלל פחי האשפה בעיר, לקראת חג הפסח.

השנה לראשונה, נהנים תושבי העיר מחידוש בפרויקט: על כל פח שנשטף  מודבקת מדבקה מיד לאחר ניקויו, המאפשרת מעקב התושבים אחר ניקיון הפחים שברשותם, כאשר עד לחג הפסח צפויים לעבור כל פחי העיר שטיפה יסודית על פי תכנית מסודרת.

בתמונה: עובדי אגף חזות העיר במהלך ניקיון הפחים

עו"ד סימה פרי, סגנית ומ"מ ראש העירייה: "השירות לתושב באגף חזות העיר עומד תמיד בראש סדר העדיפויות. גם השנה אנו שמחים לתת לתושבי העיר את השירות של שטיפת הפחים לקראת חג הפסח הקרב ובא. הפעם החלטנו לסמן את הפחים במדבקה לאחר השטיפה, גם לידיעת התושבים, וגם למעקב שלנו אחר שטיפת הפחים".