"עורי צפון ובואי תימן" – אירוע זמר לזכרו של עוזי כהן

כאלף מתושבי העיר נטלו חלק באירוע הזמר "עורי צפון ובואי תימן..." שהוקדש לזכרו של עוזי כהן, שהיה סגן ומ"מ ראש העירייה וראש העירייה ב- 2005

פורסם:  20/03/2017

כאלף מתושבי העיר והסביבה פקדו ביום ה' האחרון (16.3.17) את היכל הספורט מור-מטרווסט ונהנו מערב זמר מרגש לזכרו של עוזי כהן, שהיה סגן ומ"מ ראש העירייה במשך שני עשורים וראש העירייה ב- 2005, והלך לעולמו בטרם עת לפני 9 שנים.

ראש העירייה זאב בילסקי ושרת התרבות והספורט מירי רגב

הערב נערך במעמד שרת התרבות והספורט, מירי רגב וראש עיריית רעננה, זאב בילסקי, שאף עלו שניהם על הבמה במהלכו וסחפו את הקהל בשירתם, וכן במעמד השר איוב קרא יו"ר הקואליציה דוד ביטן, סגניות יו"ר הכנסת נורית קורן ונאווה בוקר, והח"כים מיקי זוהר ואורן חזן.

ראש העירייה זאב בילסקי ושרת התרבות והספורט מירי רגב

עוד נטלו חלק באירוע סגנית ומ"מ ראש העירייה, ע"ד סימה פרי, סגנית ראש העירייה רונית וינטראוב, הממונה על תרבות נוער ופנאי, סגן ראש העירייה אלי כהן, וכן חובבי הזמר העברי והים תיכוני, משפחתו ומוקירי זכרו של עוזי כהן כהן ז"ל, שהביעו געגועים אליו, והעלו על נס את פועלו ותרומתו לעיר שעמה היה מזוהה כפטריוט וכמי שפעל לאיכות החיים הטובה בה, ניקיונה וטיפוחה.

משתתפי הערב, שהיה פתוח לציבור הרחב, נהנו מתכנית אמנותית עשירה ובמרכזה מופע תזמורת סימפונט רעננה והאמנים – ליאור פרחי, זוהר יעיש, ציון גולן ורן סלע. בהנחיית משה ענקי.

בתמונות: ראש עיריית רעננה, זאב בילסקי, שרת התרבות והספורט מירי רגב, וחוגגים נוספים במהלך האירוע.
צילום – שרון בוקוב