בשורה לתושבי רעננה - המוקד העירוני זמין גם בוואטסאפ

בעזרת מספר ייעודי קליט, ניתן להעביר למוקד בלחיצת כפתור תלונות, תמונות וסרטונים קצרים למוקד העירוני ללא המתנה בטלפון. המספר החדש: 0528-107107

פורסם:  24/01/2016

עיריית רעננה מפעילה שירות חדשני, קל, נוח וזמין לרווחת התושבים. מעתה ניתן לפנות למוקד העירוני 107 באמצעות שליחת וואטסאפ (מלל, צילום או סרטון קצר) בכל עת שנתקלים במפגע או בעניין שראוי לטיפולה של העירייה.
השירות מאפשר לתושבים גישה ישירה למוקד מכל מכשיר נייד, ללא המתנה ובמהירות, לרווחתם ולשם שיפור איכות החיים ברעננה.

בכך הופך המוקד העירוני ברעננה למוקד הראשון בארץ המאפשר פניה אליו באמצעות טלפון, מייל, פייסבוק, אפליקציה וואטסאפ. הפנייה למוקד אפשרית בכל שעות היממה וניתן לפנות אליו בכל אחד מאמצעי המדיה הזמינים, ללא קשר למהות הפנייה.

ראש העירייה, זאב בילסקי, היה אחד הראשונים שניסו את השירות החדש וקורא לתושבים להתנסות בשירות: "תוספת הוואטסאפ למוקד מאפשרת לתושבים להעביר את תלונתם בלחיצת כפתור, ללא המתנה. העיקרון שלנו הוא לקרב את השירות לתושב ולהקל עליו בכל דרך. בזכות הוואטסאפ ונגישותו נוכל להמשיך ולשפר את השירות, לקבוע סטנדרט חדש של זמינות לתושב ולשמור על רעננה נקייה ומסודרת".

על מנת להקל על התושבים נבחר מספר קליט וקל, הכולל בתוכו את ספרות המוקד, 107. המספר הנבחר הוא: 0528-107107. על מנת לשלוח הודעה יש להוסיף את המספר ברשימת אנשי הקשר בטלפון החכם ולשלוח הודעה ממש כפי ששולחים הודעה לחברים או לקבוצות הוואטסאפ שלנו.